Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 45,-

Persbericht - 25 juli 2012

BioMooi introduceert nieuwe merken
Biologische Cosmetica uit Frankrijk

Frankrijk heeft een grote reputatie op het gebied van cosmetica en ook in biologische cosmetica loopt de Franse industrie voorop. Er zijn de laatste jaren veel nieuwe merken van hoge kwaliteit verschenen, met een diversiteit aan ingrediënten en stijlen. In Nederland was het moeilijk en vaak onmogelijk om deze Franse merken biologische cosmetica te kopen en daarom hebben wij BioMooi gecreëerd. U vindt bij ons een brede range van biologische producten voor lichaams- en gezichtsverzorging en een uitgebreid assortiment make-up.

Biologische cosmetica bieden tegenwoordig dezelfde kwaliteit als conventionele cosmetica, maar zorgen er bovendien voor dat er geen toxines via de huid uw lichaam binnenkomen. In het verleden waren biologische cosmetica nog vettig en zwaar, en werden moeilijk opgenomen in de huid. Vandaag de dag zijn de moderne merken licht en natuurlijk, ruiken heerlijk en worden gemakkelijk opgenomen. Met de vele verschillende actieve ingrediënten bieden ze een veilig antwoord op alle soorten problemen voor elk type huid.

Veel cosmetica merken beschrijven zichzelf als 'natuurlijk', maar de term 'natuurlijk' biedt onvoldoende zekerheid. Voor kwaliteitsgarantie is het belangrijk te kiezen voor gecertificeerde biologische cosmetica die onder toezicht wordt geproduceerd. Onze producten zijn gecertificeerd door Cosmebio, Ecocert of Nature et Progrès.

BioMooi introduceert 10 Franse merken in Nederland: Biosens; Forest People; Les Terriennes; Nafha; Naturado; Paris Exclusive; Pur Inside; Rosalia; Oh Qu'il est Bio voor kinderen en babies; en Zao Makeup met een grote range van bijzonder mooie make-up producten! Deze merken zijn sinds kort in Nederland verkrijgbaar via www.biomooi.nl

Zao producten verkrijgbaar bij BioMooiDe producten in onze winkel zijn geselecteerd op een optimale prijs/kwaliteit verhouding, maar vooral ook met oog voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Onze keuze gaat naar producten die u helpen een gezonde, betere huid te krijgen, maar die ook een plezier zijn om te gebruiken, met hun zachte textuur en natuurlijke aroma’s. De fabrikanten van deze producten kenmerken zich ook door hun maatschappelijke betrokkenheid, voorkeur voor lokale grondstoffen, en Fair Trade mentaliteit. Lees als voorbeeld eens het verhaal van NAFHA of de ideeën van Zao over duurzame en navulbare make-up.

Graag horen we uw mening over onze producten. Als u geïnteresseerd bent in wat meer details, lees dan op onze site verder over biologische cosmetica en de Franse keurmerken en over de raison de'être van onze webwinkel: www.biomooi.nl/bio-cosmetica en www.biomooi.nl/about

BioMooi – Cosmétiques Bio
www.biomooi.nl

tel.: 06 4030 0920 (bereikbaar tussen 13:00 en 16:00)
e-mail: info@biomooi.nl
KvK: 55157475

dit persbericht in PDF formaat