Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 45,-

Disclaimer

De informatie en media op de website van BioMooi zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. We streven ernaar om de informatie actueel, correct en compleet te houden, maar toch kunnen er onjuistheden, fouten en onvolledigheden voorkomen. Aan de informatie en media op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. BioMooi is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden in informatie en media op deze website, noch voor de gevolgen van het gebruik van die informatie.

De website van BioMooi wordt steeds up-to-date gehouden en de inhoud kan wijzigen zonder dat wij klanten en bezoekers daarvan kennisgeven.

Copyrights

Het beeldmateriaal van de producten is over het algemeen afkomstig van de betreffende leveranciers en wordt met toestemming gebruikt. Ook het beeldmateriaal en de logo's op de profielpagina's van de leveranciers is van hen afkomstig en gebruikt met toestemming. Alle overige logo's (zoals van de labels) zijn copyright van de desbetreffende organisaties.

De afbeeldingen van de schilderijen op de website zijn beschikbaar in het publieke domein omdat de auteurs ervan reeds meer dan 70 jaar geleden zijn overleden. De namen van de schilderijen en de schilders worden vermeld als u met de muis over de afbeelding gaat.

Alle andere foto's op deze website zijn copyright van BioMooi, evenals het BioMooi logo en de handelsnaam 'BioMooi'. Ook de teksten op de site zijn copyright van BioMooi, met dien verstande dat de meeste product informatie afkomstig is van de leveranciers.