Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 45,-

€ 13,60

In voorraad

Naturado

Arganolie Bio

'Huile D'Argan Cosmétique Bio'
50ml
Arganolie is een natuurlijke olie die veel doet voor uw huid, haar en nagels. Het beste resultaat krijgt u door 100% biologisch Arganolie te gebruiken. Arganolie heeft een positief effect op de bloedcirculatie en de fysieke weerstand; het voedt, kalmeert en versoepelt de huid. Bovendien helpt Arganolie om een droge en geïrriteerde huid te hydrateren en te verzachten.

In een handige pompfles!

Eigenschappen voor de huid:
- Verzacht en versterkt de vochtbalans en de weerstand
- Regenererend
- Maakt de huid gladder
- Versterkend
- Het verlicht de teint
- Herstellende werking
- Voor een zijdezachte, niet vette huid
- Beschermend

Voor nagels en Haar:
- Maakt de nagels sterker
- Voedt en herstelt het haar en het haar wordt soepeler en glanzend.
Naturado - Arganolie Bio

Meer afbeeldingen

100 % Argan oil (Argania Spinosa)* * ingrediënten uit biologische teelt 100% natuurlijke ingrediënten 100% van de ingrediënten zijn uit biologische teelt
Argan olie (Argania Spinosa)
Ideaal voor dagelijks gebruik, arganolie kan eenvoudig een dagcrème vervangen, maar kan ook in combinatie worden gebruikt door het samenvoegen van de olie en de dagcrème. Dit optimaliseert het vochtregulerende effect van de crème. 's Nacht en/of 's morgens de olie aanbrengen op de droge huid, fijne lijntjes of rimpels en vervolgens licht inwrijven. Kan ook gebruikt worden als oogcrème voor droge huid of eczeem rond de ogen. De Argan olie is erg geschikt als oogcrème. Tip: vul een klein flesje dat u met een pipet gebruikt. Dit houdt de olie schoon en voorkomt verontreinigingen in de olie bij gebruik rond uw ogen. Ook te gebruiken op het haar voor het wassen of als masker; op de babybillen; op je lippen, of gewoon als een hydraterende olie.

Te gebruiken voor alle huidtypen.