Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 45,-

Waarom BioMooi?

‘Ik wil producten die resultaat boeken, een hoge kwaliteit ingrediënten hebben, goed zijn voor mijn gezondheid, natuurlijk, niet giftig, niet op dieren getest, milieuvriendelijk en mooi!’ - Alexandra, eigenaresse BioMooi

Biologische cosmetica zijn zuiver natuurlijk en biologisch en de producten in onze selectie zijn ook van zeer hoge kwaliteit. Bovendien zijn ze fancy, mooi, trendy en bijzonder aangenaam voor uw huid.

Cosmétiques Bio

Frankrijk heeft een grote reputatie op het gebied van cosmetica en ook in biologische cosmetica loopt de Franse industrie voorop. Er zijn veel nieuwe merken van hoge kwaliteit en met een diversiteit aan ingrediënten en stijlen.

In Nederland was het moeilijk en vaak onmogelijk om deze Franse merken biologische cosmetica te kopen en daarom heb ik BioMooi gecreëerd.

Flower

Dragonfly

Wees goed voor jezelf èn voor het milieu!

Veel natuurlijke en biologische cosmetica die in Europa verkrijgbaar zijn komen uit Australië, Nieuw-Zeeland of de Verenigde Staten. Het transport daarvan naar Europa is niet bepaald milieuvriendelijk – de lange afstanden leiden tot meer vervuiling van onze aarde. En dat terwijl er zoveel goede biologische cosmetica in het nabije Frankrijk worden geproduceerd!

Biologisch en kwaliteit

Biologische cosmetica bieden tegenwoordig dezelfde kwaliteit als conventionele cosmetica, maar zorgen er bovendien voor dat er geen toxines via de huid uw lichaam binnenkomen. In het verleden waren biologische cosmetica nog vettig en zwaar, en werden moeilijk opgenomen in de huid. Vandaag de dag zijn de moderne merken licht en natuurlijk, ruiken heerlijk en worden gemakkelijk opgenomen. Met de vele verschillende actieve ingrediënten bieden ze een veilig antwoord op alle soorten problemen voor elk type huid.

Bekijk onze producten eens en probeer het maar – ze zullen je verleiden...

De producten bij BioMooi zijn allemaal gecertificeerd en door ons geselecteerd op een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Onze keuze is voor producten die u helpen een gezonde, betere huid te krijgen, maar die ook een plezier zijn om te gebruiken, met hun zachte textuur en natuurlijke aroma’s.

Graag horen we uw mening over onze producten. Als u een product zoekt voor een specifiek doel en u kunt het bij BioMooi niet vinden, neem even contact op met ons en we gaan op zoek.

Als u geïnteresseerd bent in wat meer details, lees dan op deze pagina over biologische cosmetica en keurmerken verder.

Veel plezier bij BioMooi!

Alexandra
eigenaresse